Voer Bymiddels Kan Nie Help As Kalwers Is Honger

Facebooktwittermail
Kategorieë: Kalf
Tags: , , ,

Op-die-plaas voeding programme underfeed kalwers deur'n groot marge, en dit is maklik om te sien waarom morbiditeit en mortaliteit tariewe kan dramaties verhoog. Kalf Onderskeid moedig produsente te maai die voordele wat kom met die voeding van'n hoër vlak van voeding.

Die voordeel van vroeë voeding op gut gesondheid, terwyl voordeel trek voerdoeltreffendheid kan'n groter voordeel in die vermindering van morbiditeit en mortaliteit en sodoende die verbetering van die plaas winsgewendheid.

  • Die immuunstelsel behoeftes van die energie — wat deur die kalf se vet winkels — om te reageer op'n siekte uitdaging.
  • “Wanneer dit kom by die stryd teen'n infeksie, die immuunstelsel is meer belangrik vir die wen van die stryd as die medikasie. Kalwers in'n negatiewe energiebalans, of met minimale vet winkels, kan nie voldoende brandstof die immuunstelsel,"sê Dr. Jim Reynolds. In teenstelling met wat sommige produsente is van mening, hierdie maer kuite is nie normaal nie. Hierdie maer kalwers beteken meer siek kalwers en meer dooie kalwers. Kalwers moet word groeiende vir entstowwe of antibiotika te werk.
  • Suiwelkalwers ly as gevolg van wanvoeding is meer vatbaar vir diarree, longontsteking en ander aansteeklike siektes.

Wat’s in dit vir Jou!

Ten spyte van geen verskil in kalwing ouderdom, die daaropvolgende melk produksie is verbeter 2500 lb of 1100 kg in kalwers wat voorsien is van'n groter vlak van voeding gedurende die melk voeding tydperk.

Opsomming van ander navorsing

Kalwers gevoer word 16-18 lb (8 liter) vs. 8 lb (4 liter)/dag.

  • Denemarke 1994 + 3090 lb
  • Denemarke 1997 + 1144 lb
  • New York 2005 + 1543 lb
  • Michigan 2006 + 1100 lb
  • Minnesota 2009 + 2200 lb
  • Beteken Reaksie + 1680 lb

Kalf Onderskeid DVD Toneel 2 : Een keer'n Dag Voeding.

Doen jou huidige voer bymiddels toelaat dat jy te voer een keer'n dag?