Voer Toevoeging Vir Melkkoeie: Toesig

Facebooktwittermail
Kategorieë: Suiwel
Tags: , ,

Voer Toevoeging vir melkkoeie: ToesigPRT

Die unieke sukses faktore van ToesigPRT gesien in sy evolusionêre seleksie vir biologiese aktiwiteit en strukturele nuwigheid. ToesigPRT is'n kombinasie van innoverende biologies-aktiewe verbindings om boere te help voldoen aan die hedendaagse uitdagings. Microbasics is die markleier in die verskaffing van ons kliënte met innoverende produkte wat dui op'n hoë waarskynlikheid van sukses.

ToesigPRT kom na jou met die beste oplossings wat die natuur bied. ToesigPRT is'n nuwe era voer toevoeging vir'n gesonde en natuurlike voeding van beeste. Die doel van die dairymen is om die beskerming van hul beleggings en hou hul koeie gesonde.

ToesigPRT is nie'n enkele komponent voer toevoeging –dit is'n kombinasie van oneindige ontdekkings in die natuur en tegnologie:

  • Gis Kultuur
  • Mannan Oligosaccharide
  • Bacillus subtilus
  • Beta Glucanen
  • Bio-Aktiewe Proteïene

Toesig PRT is beskikbaar in beide poeier en vloeibare vorm:

ToesigPRT Droë

Toesig PRT Droë HS (hitte stabiele)

ToesigPRT IL – Vloeistof

Vir meer inligting oor Suiwel Toesig PRT kliek hier

Tags: Suiwel Onderskeid, Voer Toevoeging, Immuunstelsel