Nog'n Revolusionêre Idee van die Leiers in Jong Diere Voeding

Facebooktwittermail
Kategorieë: Kalf
Tags: ,

Nog'n Revolusionêre Idee van die Leiers in Jong Diere Voeding

MicroBasics het erken dat die neiging in die rigting veilig, natuurlike en nie-residu, nie-dwelm veevoer. By MicroBasics ons begin met inspirasie, 'n visie van wat die uitdagings van ons kliënte ervaring en oplossings wat die natuur bied. Progressiewe denke skep'n nuwe perspektief – hoe kan ons kombineer verskeie noodsaaklike bestanddele om'n produk te skep wat werk konsekwent en verbeter die gesondheid van kalwers.

Kalf Onderskeid is'n kombinasie van die tegnologie wat ingedagte gemaak deur die mees erkende kalf mense in die wêreld. Ons het die groot bevoorreg van'n lang en suksesvolle werksverhouding tussen MicroBasics en Stewart Plase in Nampa, Idaho. Die Stewart familie gaan voort om te wees meesters op die vermenging van die plaas voer vir hul hele melkery bedryf. Hierdie partye het gekombineer om hul kundigheid te skep van die mees gevorderde kalf grootmaak produk stelsel beskikbaar.

Plaas voer dat die voordele neonatale gut gesondheid

Optimale voeding is die hoeksteen van goeie kalf gesondheid. Wanneer kalwers is jonk die doel is om te voed die spysverteringskanaal. Die wetenskap het getoon baie keer dat as jong diere siek word, die spysverteringskanaal nooit herstel. As ons kan hou die dier uit om siek daar is'n groot bedrag van geld om gered te word. Kalf Onderskeid fokus op gut gesondheid, voerdoeltreffendheid en het morbiditeit en mortaliteit tariewe en sodoende die verbetering van die plaas winsgewendheid.

Die grootste uitdaging vir plase vandag is om te verseker dat die diere gevoer word om die korrekte produk/voer, op die regte stadium van die lewe en teen die aanbevole dosis. Op baie plase vandag taal is die grootste uitdaging om te verseker dat produkte gebruik word korrek.

Welkom by die genie van KLEUR GEKODEERDE KALF GROOTMAAK! Maksimeer jou kalwers prestasie en gesondheid met Kalf Onderskeid.

Vir meer inligting oor die kalf gesondheid, suksesvolle en winsgewende kalf grootmaak, kliek hier.